Ellen Tracy on vuonna 1949 perustettu yhdysvaltalainen naisten vaatemerkki, joka on tunnettu laadukkaasta ja elegantista tyylistään. Nyt Ellen Tracy -tuotteita on saatavilla myös Suomessa. Mallistosta eri osia yhdistelemällä saa vaivattomasti luotua kauniita kokonaisuuksia arjen vaihtuviin tilanteisiin. Suomessa myytävän malliston mitoitus on imarteleva, naisellinen ja tehty suomalaista naista ajatellen.

Löydä oma suosikkisi K-Citymarketeista.

 

SYKSY 2022

Syksyn alkuun ilmettä tuovat näyttävät sinisen ja vihreän sävyt, jotka toistuvat tyylikkäässä graafisessa kukkakuosissa. Mallistossa on erilaisia tuotteita ja materiaaleja, joista valita itselle sopivat: on väljiä crepe-pintaisia neulospuseroita ja mekkoja, kauniisti laskeutuvia kangaspuseroita ja hohtavaa satiinia. Housujen hauskana yksityiskohtana ovat lahkeen etuosassa olevat halkiot, joista nilkat pääsevät kauniisti esiin. Puseroiden päänteillä on erilaisia yksityiskohtia, esimerkiksi rypytyksiä ja nauhoja, jotka tuovat juhlavuutta myös arkipukeutumiseen. Syksyn ehdoton trendituote on upea satiinimekko, jonka kaunis vihreä kukkakuosi sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Ellen Tracyn palmikkoneuleet tuovat lämpöä syksyn viileyteen. Useista väreistä jokainen löytää varmasti itselleen mieleisen vaihtoehdon. Liivi on trendikäs valinta, jota voi käyttää joko sellaisenaan tai yhdistellä vaatekaapin vakiotuotteisiin. Pitkä neuletakki on monen kestosuosikki, sillä se on sekä käytännöllinen että mukava.

Hehkuvat värit ja kauniit geometriset kuosit murretuissa viinin ja kanelin sävyissä tuovat lämpöä syksyn keskelle. Malliston tuotteissa korostuu helppous ja monikäyttöisyys. Yksityiskohdat puseroiden ja mekkojen hihoissa antavat mukavasti ilmettä pukeutumiseen. Elegantti neulemekko on syksyn uusi lempivaate.

Ylellinen sininen sametti, satiini sekä koristeelliset printit ovat ehdottomia suosikkeja syksyn juhlapukeutumiseen. Samettihiihtareiden hauskan yksityiskohdan saa esiin pukemalla ne korkokenkien kanssa. Kauden varma katseenvangitsija on upea samettimekko. Puseroiden näyttävät hihat viimeistelevät asun kuin asun.

Väriä ja iloa arkipukeutumiseen! Kauniit kukkaprintit pehmeässä neuloslaadussa sekä klassisen geometriset kuosit eri väreissä ovat taattuja arjen suosikkeja.

Ellen Tracy on vuonna 1949 perustettu yhdysvaltalainen naisten vaatemerkki, joka on tunnettu laadukkaasta ja elegantista tyylistään. Nyt Ellen Tracy -tuotteita on saatavilla myös Suomessa. Mallistosta eri osia yhdistelemällä saa vaivattomasti luotua kauniita kokonaisuuksia arjen vaihtuviin tilanteisiin. Suomessa myytävän malliston mitoitus on imarteleva, naisellinen ja tehty suomalaista naista ajatellen.

Löydä oma suosikkisi K-Citymarketeista.

 

KEVÄT 2022

Ellen Tracy -malliston kaunis graafinen lehtikuosi tuo alkuvuoteen kevään tuntua. Kuosin hillityt maanläheiset sävyt ovat helposti yhdisteltävissä Ellen Tracy -malliston muihin tuotteisiin. Maanläheisten värien rinnalla kulkevat piristävät pastellisävyt niin puseroissa kuin neuleissa.

Trikoopuseroissa on erilaisia väljyyksiä ja eri mittaisia hihan pituuksia, joista jokainen löytää varmasti itselle sopivan vaihtoehdon. Puseroiden päänteissä on naisellisia yksityiskohtia: rypytyksiä, laskoksia, solmittavaa nauhaa ja frillaa.

Miellyttävät neuloshousut käyvät juhlavampiinkin tilaisuuksiin. Käyttömukavuutta lisää kuminauha vyötärön takaosassa. Neuleissa on leikitelty rib-yksityiskohdilla ja polvimittaisesta neuletakista löytyy käytännölliset taskut.

Malliston kaikki laadut ovat helppohoitoisia ja silittämättä siistejä. Pukeutumisen tulee olla helppoa ja mukavaa tyylistä tinkimättä.

Ellen Tracy -malliston herkkä, käsinmaalattu kukkakuosi vie ajatukset ihanaan, kukkivaan kesään. Kaunis kuosi sopii erinomaisesti kevyen ilmaviin toppeihin, puseroihin ja mekkoihin ja siitä löytyy sekä tummansininen että luonnonvalkoinen vaihtoehto. Tummansininen onkin kevään uusi musta. Sinisen rinnalla hehkuu herkullinen korallin sävy.

Trikoopaidoissa on erilaisia väljyyksiä ja hauskoja yksityiskohtia kuten laskoksia ja sifonkisomisteita. Myös housuista löytyy vaihtoehtoja. Tilanteesta riippuen voi valita joko istuvammat hieman vajaamittaiset kangashousut tai mukavat neuloshousut kuminauhavyötäröllä. Mekot ovat naisellisia ja näyttäviä ja sopivat erinomaisesti kevään juhlakauteen.

Käytännöllinen pidempi neulejakku on helppo yhdistää malliston muihin tuotteisiin.

Näyttävä trooppinen lehtikuosi sekä aina ajaton musta ja valkoinen sopivat täydellisesti kesäiseen pellavasekoitekankaaseen, jota on käytetty monissa eri tuotteissa kuten topeissa, mekoissa, paidoissa ja caprimittaisissa väljissä housuissa. Kuumana kesäpäivänä tämä miellyttävä laatu tuntuu ihanan vilpoisalta päällä.

Kesän trendikkäin tuote on edestä napitettava pellavasekoitemekko, jossa on näyttävä frillahelma. Ilmettä antaa myös mekon ja topin V-pääntie, joka toistuu niin edessä kuin takana.

Itsevarma nainen valitsee ylleen malliston aistikkaan vajaamittaisen haalariasun, jonka voi pukea myös olkapäät paljastaen. Katseenvangitsijana toimii täydellisesti myös elegantti nilkkapituinen mekko, jossa on vartaloa imarteleva leikkaus.

Mallistoon kuuluu lisäksi erilaisia rentoja yläosia, joiden hempeä ja lempeä lehtikuosi on helposti yhdisteltävissä malliston yksivärisiin housuihin.

Juhlan tuntua niin mekoissa kuin puseroissa tuo erilaiset frilla-yksityiskohdat.

Aurinkoisiin päiviin Ellen Tracy -mallistosta löytyy helppohoitoisia trikoomekkoja eri pituuksilla ja väljyyksillä. Näyttävä kukkakuosi tuo iloa ja ilmettä kesän keskelle.

SYKSY 2021

Loppukesästä Ellen Tracy -mallistossa kukkivat pienet kukkakuosit raikkaissa sinisen eri sävyissä. Ilmavissa mekoissa ja hameissa on kauniisti laskeutuva epäsymmetrinen helma. Trendiväri sininen näkyy boot cut -housuissa ja lyhyessä jakussa, joita rohkeimmat käyttävät yhdessä. Housuihin on helppo yhdistellä erilaisia väljiä puseroita ja toppeja. Sievä sininen kotelomekko sopii juhlavampiin tilaisuuksiin.

Syksyä kohti mallistoon tuovat lämpöä tumman luumun ja turkoosin sävyt. Tyylikäs graafinen kukkakuosi lumoaa ajattomuudellaan ja yksinkertaisuudellaan niin puseroissa kuin mekoissa. Näyttävän kuosimekon V-pääntie on elegantisti selän puolella. Arkisemmassa jerseymekossa on käytännölliset taskut.

Puseroissa katseen vangitsijoina toimivat pääntien erilaiset yksityiskohdat: rypytykset ja laskokset. Ellen Tracy -mallistosta löytyy puseroiden kanssa pidettäväksi trendikkäät, korkeavyötäröiset ja hieman vajaamittaiset housut. Ilmojen viiletessä on ihana kääriytyä pörröisen heittoneuleen sisään ja antaa talven tulla.