SYKSY 2020

Ellen Tracyn mallistosta eri osia yhdistelemällä saa vaivattomasti luotua kauniita kokonaisuuksia arjen vaihtuviin tilanteisiin. Suomessa myytävän malliston mitoitus on imarteleva, naisellinen ja tehty suomalaista naista ajatellen.

Lempeät roosan ja beigen sävyt näkyvät alkusyksyn hillityssä geometrisessa kuosissa. Businesspukeutumiseen mallistosta löytyy eri tilanteisiin aina sopivat hyvin istuvat suorat mustat housut, joihin on helppo yhdistää erilaisia yläosia. Syksymmällä housuista on saatavilla myös vatsanseutua tukeva versio. Kreppipintainen satiinimekko ja -toppi tuovat ripauksen ylellisyyttä arkeen. Rennompiin hetkiin voi yhdistää trendikkään täyspitkän vekkihameen esimerkiksi pehmoiseen pörröneuleeseen.

Ajaton kukonaskelkuosi kuuluu syksyn trendeihin. Klassista mustavalkoista tai hempeämpää roosan sävyä on saatavilla erilaisissa yläosissa ja mekoissa. Pitkää kukonaskelpuseroa voi käyttää vaikka mekkona tai auki takkimaisena puserona.

Syksyn mittaan värit syvenevät ja herkän kukonaskelkuosin rinnalle saadaan syksyisempi lehtikuositeema. Neuleissa on huomioitu ajankohtainen poolokaulus ja miellyttävät laadut sisältävät ripauksen silkkiä tai villaa. Perusneuleisiin voi yhdistää klassisen ruutuhameen tai istuvat ruutuhousut, jotka toistavat neuleiden murrettuja sävyjä.

Syksyn trendikkäin tuote on ilmava huivikauluksellinen mekko. Röyhelöt tuovat iloa ja ilmettä pukeutumiseen. Hienostunut paisleykuosi näkyy niin väljässä puserossa, tunikamekossa kuin tyylikkään blazerin vuorissa. Blazerin kaveriksi sopii loistavasti reidestä väljemmät rennot vajaamittaiset housut.

Joulun juhlakaudessa kukkivat utuiset, mystiset kukat purppuran ja turkoosin väreissä. Katseenvangitsijoina toimivat niin näyttävät satiinipintaiset housut kuin tyylikäs kotelomekko kauniilla solmuyksityiskohdalla. Pliseerattu toppi, hame ja mekko sopii arkisempaankin pukeutumiseen. Neuleet kimaltavat kilpaa talvisen tähtitaivaan kanssa. Kätevän neulekeepin voi pukea päälleen monella eri tavalla; viitaksi, boleroksi tai huiviksi oman maun ja tilanteen mukaan.

Löydä oma suosikkisi K-Citymarketeista.

KEVÄT 2020

Ellen Tracyn kevätmallisto hehkuu kilpaa kevään kukkien väreissä. Punaisen ja keltaisen tyylikkäänä kontrastina toimii raikas valkoinen sekä monen naisen luottoväri musta. Kaunis huivikuosi antaa asukokonaisuuksiin tyylikästä lisäilmettä.

Malliston housuista jokainen nainen löytää suosikkinsa. Ellen Tracyn housuja on saatavilla useilla eri mitoituksilla ja väljyyksillä. Elegantti blazer on yksi tämän kevään suosikkituotteista ja siksi olennainen osa Ellen Tracy mallistoa. Tuotteiden harkitut solmu- ja laskosyksityiskohdat varmistavat viimeistellyn ilmeen kevään pukeutumiseen.

Löydä oma suosikkisi K-Citymarketeista.